Werken bij Puer

Wij zijn een bijzondere, sfeervolle lifestylewinkel en tevens unieke zorgonderneming. De doelgroep zijn mensen met een beperking ten opzichte van de arbeidsmarkt, sociale leef- en woonomgeving. Bij Puer wordt uitgegaan van iemands mogelijkheden en is er, indien mogelijk, ruimte om nog verder te ontwikkelen. Wij vinden dat ieder mens recht heeft op een leuk, kwalitatief leven en een baan midden in de samenleving! De combinatie van een winkel en het aanbieden van verschillende vormen van begeleiding en ondersteuning maakt deze onderneming uniek. Wij bieden aan jeugd en volwassenen dagbesteding, begeleiding groep, begeleiding individueel, werk- en leertrajecten, (re)i╠łntegratie, thuisondersteuning, beschermd wonen en 24 uurs zorg.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar begeleiders en professionele zorgspecialisten. Wij bieden doorgroeimogelijkheden en opleidingen aan. Je kunt je sollicitatie sturen en misschien ben jij dan binnenkort onze nieuwe collega!

Open sollicitatie

Je wilt graag bij ons komen werken, maar je hebt geen geschikte vacature kunnen vinden? Dat is jammer. We werken namelijk graag met enthousiaste en gemotiveerde mensen. We vinden het fijn dat je interesse hebt!

Je kunt je open sollicitatie sturen en misschien ben jij dan binnenkort onze nieuwe collega!

Stageplaatsen

Als MBO-er geef je bij de stageco├Ârdinator of het stagebureau van jouw school aan dat je bij Puer leven in stijl stage wilt lopen. Stageplaatsen van Puer leven in stijl worden door de school verdeeld onder de studenten. Dit gebeurt in overleg met Puer leven in stijl.

Als HBO-er of MBO-er volwassenenonderwijs kun je het sollicitatieformulier invullen om je aan te melden.